Kenapa Astro delay 5 saat ?


dari stesyen TV astro dia pergi ke satelite..dari satelite baru hantar ke rumah kita..
satu lagi kalau dia ambil siaran dari TV lain contoh RTM..dari RTM dia akan ke astro..di astro dia akan convert ke digital..dan hantar ke satelite then baru ke rumah..
mana2 live tak exactly sama..mesti ada delay few seconds

ok faham kan?

Sila ketepikan awek bila Keluar dengan Membe


Bila keluaq skali dok kalut sms dengan awek..pastu baca sms boleh senyum sorang-sorang. ahaha lawak la hangpa ni. Oh kawanku sedarlah ! kita keluaq sama-sama nak enjoy sesama geng. Tak kira la lepak tengok bola ka, main bowling, minum-minum sambil sembang isu semasa ka. Tapi yang hang sibuk sms dengan awek apa kejadah? tolong tolak ketepi dulu awek bila keluaq dengan membe-membe ! Bila aku tanya soalan, aku rasa macam tanya kat pokok ja..biasa la dah fokus MAIN SMS dengan awek, kawan tanya pun tak dengaq. Baik balik umah ja kalau nak sms dengan awek !

Malaysia 2 - Hong kong 0


Perlawanan persabahatan 9 Februari 2011
Malaysia 2 - hong kong 0

aku yakin Malaysia boleh menang dgn man utd kalau main mcm lawan hongkong.terbaik.prestasi semakin meningkat.corak permainan semakin cun