World Cup 2010 waktu Malaysia



ceh
baru aku tau ada jugak game kol 7.30pm & 10.00pm
ingatkan semua game 2am

download software jadual world cup 2010
boleh key in data
kredit to aizuddin

Dimana Boleh Cari Ramai meLAYU


klik gambaq untuk besaq


tak silap aku ni adun mana yang tulis entah.

Gerakan Freemason Kini Kembali !


klik pada gambaq untuk besaq

Sebelum ni sibuk orang cerita pasal freemason di tanah bertuah ni. pastu senyap la sat. Tak tau la kot aku yang ketinggalan.
GEMPARRRR !
Kini penemuan terbaru Freemason. Seperti yang kalian lihat wang kertas RM10 turut mempunyai unsur freemason ! hebat mereka mengkajinya. setiap sudut pasti ada freemason.

Jangan menggunakan rm10 ! kalau tidak kalian penyumbang kepada freemason.
Bagi kan saja rm10 tu pada aku. ahaha..

Kasihan kepada designer rm10 ni. Lebih kasihan kepada makcik yang jual nasi lemak.
ah persetankan semua ni

erk888 Deus apa kata hang? tadak nak cita?

Bola Itu Sfera


Bolasepak eropah melabuhkan tirai..final UEFA Champion League antara Inter Milan dan Bayern Munich ada yang tak tengok sebab team pilihan takda. ahaha..suka hati la.. Pasni layan world cup plak..bersediakah kalian?? bersediakah dengan tiupan harmonica dari afrika selatan? bunyi kuat gedabak alat tu. boleh ganggu konsentrasi pemain..
Game inter vs bayern aku tak boleh cerita. sebabnya .....................

.
.
.
.
.
.


((( imbas kembali sebelum kick off final champion league )))

8.00pm - cam besa tengok buletin utama dulu..tapi agak sampah bila banyak iklan
ggrrrkkkkk...nokia 3220 diatas meja dengan mode silent bergegar..1 massage received..
"weh satg tgk kat football corner mau?"
aku reply "sory wei..aku kat kola perlis.takleh on la"

10.00pm - layan live liga paling mahal di dunia..sat ja layan sebab aku rasa tak super mana sangat pun. makan apa yang ada di dapur dulu

10.40pm - tiba-tiba! ceh camna aku boleh terbuka akademi fantasial. haram akademi fantasial ni pun final jugak. ingatkan champion league ja final. terus tukaq channel lain

11.40pm - kunci alarm handset kol 0235am dan terus tidoq..ZzZZzZ..

0130am - seperti yang dirancang tak menjadi. kol 0130 aku dah terjaga..buka tv dah ada preview dan orang-orang dok cakap pasal champion league. tengok pembukaan..tak boleh p awek2 baju hitam tu. baik awek melayu lawa lagi

0245am - game bermula..nasib baik bukan inter vs ac..layan..

SECOND HALF
damnn...aku tertidoq..ZzZzzZ
tau-tau pagi esok bangun inter menang 2 - 0

Oh Kawanku Sedarlah !



Bila keluaq skali dok kalut sms dengan awek..pastu baca sms boleh senyum sorang-sorang. ahaha lawak la hangpa ni. Oh kawanku sedarlah ! kita keluaq sama-sama nak enjoy sesama geng. Tak kira la lepak tengok bola ka, main bowling, minum-minum sambil sembang isu semasa ka. Tapi yang hang sibuk sms dengan awek apa kejadah? tolong tolak ketepi dulu awek bila keluaq dengan membe-membe ! Bila aku tanya soalan, aku rasa macam tanya kat pokok ja..biasa la dah fokus MAIN SMS dengan awek, kawan tanya pun tak dengaq. Baik balik umah ja kalau nak sms dengan awek !

Satu lagi jenis bersms atas moto. siyes aku macam nak pijak ja makhluk-makhluk jenis ni. lain kali bagitau la "syg, abg tgh bwk moto ni.satgi kt mesej len ye" ... tak pun aku bagi cadangan, setiap kali nak reply sms berhenti dulu tepi jalan. pastu sambung perjalanan tu balik.

Oh Kawanku Sedarlah !

Bunkface Dunia


Gelisah tak bermaya
Manipulasi angkara kita
Dan bencana yang melanda
Generasiku menjadi mangsa
Dan ini bukan lagi
Seperti yang kau impikan
Percaya kataku


Aku bimbangkan dunia
Tiada cahaya ku terima
Aku tentang segalanya
Moga kau akan turut serta
Di dunia kuasa sementara
Komunikasi tiada makna


Dan tindak balas ego yang ku terima
Tiada perasaan kecewa
Dan ini bukan lagi
Seperti yang kau impikan
Percaya kataku


Aku bimbangkan dunia
Tiada cahaya ku terima
Aku tentang segalanya
Moga kau akan turut serta
Di dunia kita

Talented !
Mesej Keamanan yang disampaikan bunkface. bukan lagu cinta tangkap leleh !

Sorry Pdrm Tersilap Sapu



tau kan kes kehilangan perdana v6 ketua polis selangor?
ahaha pencuri dah minta maaf.
apa yang aku nampak keadaan ini lebih kepada nak perli polis
kredit to ondscene

klik gambar diatas untuk imej yg lebih besar