Cari Kesalahan Gambar Ini


klik untuk imej lebih jelas dan besar

Seisi Aktifkan Minda..
cari kesalahan gambar ni.
betul aku belanja burger & vitagen

Ehem-ehem awak ni


jumpa kat facebook kawan..memang kreatif

Kedai saya laris tau


aku tak suka p kedai makan meLAYU ada gambaq ni. stail pemikiran kolot dan boleh membawa syirik. Segarlah wahai meLAYU. Rezeki datang dari Allah. jangan jumud ok. lain kali gantung gambaq aweks la, lagi ramai org datang.wakakaka

Siti Nurhaliza feat Lan The Type Writer - Lagu Untukmu


aku baru up ja lagu ni kat 4shared. pakat2 sedut sementara stok masih ada
inilah cara pantas nak update blog. dengan hanya berkongsi mp3 :)
sharing is caring

Download : Lagu Untukmu - Siti Nurhaliza feat Lan The Type Writer

Antara EPL dan Anugerah Bintang Popular


Hari Sabtu ni (3 April) Manchester United vs Chelsea. Saingan merebut takhta liga makin sengit.
Dan 4 April super sunday yang hot bagi aku.
Liverpool vs Birmingham City di St Andrews dan anugerah bajet popular (ABP)

beep2 beep2 (mesej masuk)

"wei geng sabtu malam tempat biasa, jangan buat2 lupa. kumpul semua geng2 kita" - Andi

"ok aku on ja. belanja aku nasi ayam ciken cop sama" - Wan

"kelia2. hang mai rumah aku dulu. kita p skali" - Andi

"hari ahad lagi best wei. team kita ada game. abp pun ada. agak2 hang mana kedai tu nak bukak?" - Wan

"apa barang abp, maksiat semua tu. aku kompem semua kedai akan bukak live liverpool la" - Andi

"ok set. fak abp" - Wan