Wonderpets Malaysia

Apa yang penting?kerjaaasama..
Apa yang penting?kerjaaasama..

Download lagu Wonderpets Malaysia

lagu ni amat popular sekarang.
ada mesej yang baik disampaikan dalam lagu ni.

Pantun Nasihat

Keputusan PING my blog

Networking

1Malaysia

Jom Tengok Transformer Free


hehe...jangan marah ye..

I believe I can fly


Gambar ni ambil masa balik dari Kursus Biro Tata Negara (BTN) baru2 ni :)

Senyumlah




Destinasi Kami

makcik siti pergi ke pekan
pergi ke pekan menjamu selera
salam sejahtera diucapkan
sebagai tanda pembuka bicara

Hmm..sudah lama tak menulis.maklumlah sebelum ni sibuk dengan final year project.
Siapkan proposal, portfolia, report & macam2 lagi.
Alhamdulillah semuanya dah selesai.Pada tarikh 18 Jun 2009, maka tamatlah pengajian Diploma saya.Yahooo...Merdeka...Kemana Arah Kita selepas ni?tepuk dada tanya iman.
Setiap dari kita ada langkah masing2.
Suka duka selama 3 tahun di Adtec Kulim pasti tersemat dihati ni.
Daripada pelajar skema menjadi pelajar gila2.Daripada junior menjadi senior.
Andai dicoret kenangan di Adtec Kulim pasti sampai esok tak habis.

Pertemuan mengundang PERSAHABATAN.
PERSAHABATAN mengikat KEJAYAAN.

Hidup ini tak lari daripada melakukan kesilapan.
Dari kesilapan itu kita akan belajar sesuatu yang baru.

Kepada semua kawan2..GOOD LUCK..
Teruskan perjuangan kita mencipta kejayaan.
Kita berusaha hingga ke titisan darah terakhir.
Kerana esok belum tentu milik kita!

Tahukah Anda #2

Cerita tentang kawan

kawan bkn mcm main FUTSAL.
Mula-mula kejar..dah dapat sepak..

kawan bkn mcm main SKATE.
Mula-mula gosok..lepas tu pijak..

kawan bkn mcm main RAGBI.
Mula-mula tangkap..dah dapat tendang..

kawan bknnya mcm PAMPERS..
dah pakai, buang..

kawan bknnya mcm BARANG KEMAS.
Waktu baru beli pakai.Dah sengkek gadai..

kawan bkn mcm PELANGI..Hari cerah takda.
hujan gerimis baru muncul..

kawan bkn mcm KERETA.
Rosak skit,jual..ambik kereta baru..

kawan bkn mcm CHIPSMORE..
kejap ada kejap takda..

Walau apapun tanggapan org tentang kawan..
bagi saya, kawan tu penting.

Kawan yg sejati adalah seorang kawan yang sanggup susah payah bersama.

Yang penting, seorang kawan akan sentiasa menghadiahkan senyuman kpd kawan-kawannya :)

Final Project Is Final


Nak Tahu Tak?


Kunci Kejayaan


Adtec Kulim